marți, 15 ianuarie 2013

Trailer Hyde Park on Hudson online subtitrat (2012)

Un film ce a primit deja o nominalizare la Globul de Aur. Este un film biografic, de comedie si drama in acelasi timp, si va fi lansat peste trei zile in cinematografele din tara noastra. Trailerul Hyde Park on Hudson online subtitrat este disponibil de mult pe site-urile oficiale, tot ce ramane este sa va hotarati daca mergeti sa il urmariti sau nu la cinematogfraf.


Dupa cum am gasit pe cinemagia, descrierea filmului este:

În iunie 1939, Franklin Delano Roosevelt şi soţia sa Eleanor se pregătesc să-i întâmpine pe regele George al VI-lea şi pe regina Elisabeta la reşedinţa lor din Hyde Park on Hudson din statul New York, fiind vorba despre prima vizită oficială din istorie a unui monarh britanic în SUA. Casa Regală de la Londra are nevoie disperată de sprijinul politic al preşedintelui nord-american fiindcă este în pragul unei confruntări violente cu Germania nazistă, dar rezolvarea treburilor importante ce ţin de politica externă este obstrucţionată de problemele domestice din căminul lui Roosevelt, soţia, amanta şi mama acestuia conspirând să facă acel week-end greu de uitat. Pe parcursul celor două zile de la finalul săptămânii se vor forma nu numai o relaţie specială între cele două naţiuni puternice, dar şi o serie de legături de prietenie şi iubire între personaje, povestea fiind văzută prin ochii lui Margaret Stuckley, vecina, amanta şi verişoara îndepărtată a preşedintelui Roosevelt. 
sursa: cinemagia.ro

Filmul este asadar lansat in Romania pe 18 ianuarie 2013, in doar cateva zile. Hyde Park on Hudson online subtitrat pe site-urile oficiale inca nu este disponibil, abia la cateva luni de la lansare poate fi urmarit pe site-urile care detin drepturile asupra distribuirii acestuia. Asteptam comentarii despre Hyde Park on Hudson online din partea voastra dupa ce urmariti acest film la cinematograf, pentru ca noua nise pare un film ok, cu o poveste interesanta.

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More