marți, 15 ianuarie 2013

Trailer Hyde Park on Hudson online subtitrat (2012)

Un film ce a primit deja o nominalizare la Globul de Aur. Este un film biografic, de comedie si drama in acelasi timp, si va fi lansat peste trei zile in cinematografele din tara noastra. Trailerul Hyde Park on Hudson online subtitrat este disponibil de mult pe site-urile oficiale, tot ce ramane este sa va hotarati daca mergeti sa il urmariti sau nu la cinematogfraf.


Dupa cum am gasit pe cinemagia, descrierea filmului este:

În iunie 1939, Franklin Delano Roosevelt şi soÅŖia sa Eleanor se pregătesc să-i ÃŽntÃĸmpine pe regele George al VI-lea şi pe regina Elisabeta la reşedinÅŖa lor din Hyde Park on Hudson din statul New York, fiind vorba despre prima vizită oficială din istorie a unui monarh britanic ÃŽn SUA. Casa Regală de la Londra are nevoie disperată de sprijinul politic al preşedintelui nord-american fiindcă este ÃŽn pragul unei confruntări violente cu Germania nazistă, dar rezolvarea treburilor importante ce ÅŖin de politica externă este obstrucÅŖionată de problemele domestice din căminul lui Roosevelt, soÅŖia, amanta şi mama acestuia conspirÃĸnd să facă acel week-end greu de uitat. Pe parcursul celor două zile de la finalul săptămÃĸnii se vor forma nu numai o relaÅŖie specială ÃŽntre cele două naÅŖiuni puternice, dar şi o serie de legături de prietenie şi iubire ÃŽntre personaje, povestea fiind văzută prin ochii lui Margaret Stuckley, vecina, amanta şi verişoara ÃŽndepărtată a preşedintelui Roosevelt. 
sursa: cinemagia.ro

Filmul este asadar lansat in Romania pe 18 ianuarie 2013, in doar cateva zile. Hyde Park on Hudson online subtitrat pe site-urile oficiale inca nu este disponibil, abia la cateva luni de la lansare poate fi urmarit pe site-urile care detin drepturile asupra distribuirii acestuia. Asteptam comentarii despre Hyde Park on Hudson online din partea voastra dupa ce urmariti acest film la cinematograf, pentru ca noua nise pare un film ok, cu o poveste interesanta.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More