miercuri, 16 ianuarie 2013

Fatmagul Episodul 63

Da, ai nimerit bine ! Probabil vrei sa afli informatii despre Fatmagul Episodul 63. Ei bine, daca asa sta treaba atunci MediaInfo77 o sa iti faca pe plac.


Fatmagul Episodul 63 este un serial turcesc ce ne prezinta povestea unei tinere cu o viata practic "terminata" din mai multe puncte de vedere. Parintii sai au murit, probleme cu logodnicul sau si dupa un abuz din partea unui grup de patru barbati. O experienta oribila care o face sa traiasca intr-o adevarata minciuna, fiind obligata sa tina gura inchisa prin santaj, si ajungand sa se marite chiar cu unul din cei patru faptasi. 

Serialul turcesc transmis de cinci ori pe saptamana, va avea saptamana aceasta al patrulea episod, Fatmagul Ep 63 care poate fi urmarit joi dupa-amiaza la 15:30. In reluare urmatoarea zi de la patru si jumatate dimineata, deci aveti totusi doua posibilitati.

Va asteptam cu comentarii pe toti, pentru ca ne intereseaza parerea ta despre Fatmagul Episodul 63 si speram sa iti placa acest serial, de aceea va dorim vizionare placuta tuturor.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More