marți, 15 ianuarie 2013

Trailer Oficial Silver Linings Playbook online subtitrat

Un film foarte interesant, cu actori de mare calibru, ganditi-va ca in acest film joaca si actori tineri foarte talentati dar si veterani de la Hollywood, uitati aici lista : Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver. Cam acestia sunt principalii actori care ies in evidenta in film si in trailerul Silver Linings Playbook online subtitrat.



Pat, este un vechi profesor, un fost profesor de liceu, dar care a stat nu mai putin de patru ani intr-un spital destinat tratarii bolilor nervoase, aparute in urma ruperii legaturii sale cu sotia sa care l-a inselat si parasit. Dupa externare, Pat se muta la parintii sai si crede in mintea sa ca el de fapt a lipsit foarte putin de acasa si isi pune in cap sa o recucereasca pe Nikki. Filmul va avea parte de o serie intreaga de rasturnari de situatie pe care nu ar trebui sa le dezvaluim, am spus cam ceea ce veti observa si din trailerul filmului Silver Linings Playbook online subtitrat.

In Romania va fi disponibil in cinematografe abia din 1 februarie 2013, pana atunci nu puteti decat sa asteptati si sa mergeti la cinema pentru ca este un film ce merita vazut, cel putin din punctul nostru de vedere.

Si in plus, este un film cu opt nominalizari la Oscar si un premiu Golden Globes.

Etichete articol : film oficial Silver Linings Playbook online subtitrat, trailer oficial Silver Linings Playbook online subtitrat.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More